Bayaran Selepas Penghantaran

Tidak perlu lagi bimbang tentang bayaran segera untuk yuran penghantaran

Tune ProtectSelamatkan Barang Anda, Percayai Insurans Konsainan Kami

Lindungi aset anda daripada risiko yang mungkin berlaku

Kredit Lebih,Manfaat Lebih!

Menaiktaraf pengalaman aplikasi BOXKU dengan fungsi top up kredit terbaik

Promosi Penghantaran Udara

Kos penghantaran udara, berat di bawah 20KG akan dikira berdasarkan berat sebenar

Muat Turun Aplikasi BOXKU

Penolong hebat untuk membeli-belah di China

Penyedia Perkhidmatan Pengangkutan Terbaik dari China

Menyediakan perkhidmatan pengangkutan, pembelian, pembayaran dan gudang

Klik di sini untuk mengira berat isipadu

Cara penghantaran beli barang dari china

Cara Penggunaan BOXKU

daftar account BOXKU

01 Daftar Akaun

Muat turun dan pasang aplikasi BOXKU dari App Store atau Play Store, lalu daftar akaun baru atau log masuk dengan akaun sedia ada.

beli barang online dari Taobao

02 Pesanan Barang

Mula membeli-belah di Taobao atau platform pembelian dalam talian lain seperti JD, 1688, dan Pinduoduo. Tetapkan alamat gudang BOXKU sebagai alamat penerimaan. Jika memerlukan perkhidmatan pembelian atas nama, sila hubungi khidmat pelanggan.

Pengangkutan Laut dan Udara

03 Menerima Kiriman

Di BOXKU App, buat pesanan dan isikan kod penjejakan. Gudang kami di China akan menerima bungkusan untuk anda. Anda hanya perlu menunggu untuk mengambil bungkusan!

Anda menghadapi kesulitan dalam menggunakan aplikasi BOXKU? Sila rujuk panduan pengguna atau hubungi perkhidmatan pelanggan kami melalui perbualan langsung.

Pembekal perkhidmatan penghantaran China yang dipercayai di Malaysia

Mengapa memilih BOXKU sebagai perkhidmatan penghantaran?

Perkhidmatan satu hentian seperti penghantaran, pembelian, stor, pembayaran dan lain-lain di China. Caj yang berdaya saing, mudah, selamat, dan menyediakan perkhidmatan dengan pengetahuan dan pengalaman logistik profesional untuk menghantar bungkusan anda dari China ke tangan anda.

Agar pengguna tidak perlu risau ketika menggunakan Taobao, BOXKU menyediakan insurans pengangkutan dan ditaja jamin oleh Tune Protect. Premium minimum bermula dari RM1 atau jumlah yang diinsuranskan melebihi RM250K! Sekiranya pakej disahkan hilang, pampasan akan dikeluarkan dalam masa 14 hari. Klik pada Insurans Konsainan untuk membaca butirannya

BOXKU menyokong laman web Taobao di luar China dan juga menyokong beberapa platform pembelian dalam talian di China seperti Jingdong, 1688, Pinduoduo, dan lain-lain. Menghantar barang dari mana-mana bahagian di China ke Malaysia bukan lagi satu masalah yang sukar. Kami dapat membantu anda menghantar apa sahaja yang anda ingin beli dari China dan memindahkannya ke sini!

BOXKU menyokong e-wallet yang kini popular di Malaysia seperti BOOST, TouchNgo dan lain-lain. Pilihan pembayaran lain adalah kad kredit, kad debit, pindahan bank dalam talian dan lain-lain

Dalam kes membandingkan berat isipadu dan berat sebenar tidak melebihi 20kg, kami akan mengira bayaran penghantaran berdasarkan berat sebenar. Harga juga termasuk yuran pelepasan kastam. Apa yang anda lihat ialah apa yang anda bayar. BOXKU berjanji akan terus memberikan perkhidmatan berkualiti pada harga yang berpatutan tanpa sebarang bayaran tersembunyi.

BOXKU yang berpusat di Malaysia dan dimiliki oleh AGE SOLUTIONS(M)SDN.BHD.(1410765-W). Syarikat yang sah dan berdaftar membantu mengurangkan kecurigaan dan meningkatkan keselamatan dan kepercayaan.

Penghantaran Taobao
Taobao Malaysia Shopping
Penyelesaian logistik & gudang lengkap

Perkhidmatan Kami

taobao forwarder

Pengangkutan

Kami akan menguruskan pungutan cukai untuk penghantaran kastam bagi pihak pelanggan dan menghantar barang-barang mereka kembali ke Malaysia dengan cepat melalui pengangkutan laut atau udara.

taobao ejen

Pembelian

Berikan perkhidmatan mencari sumber barangan dan berkomunikasi dengan peniaga di China bagi pihak pengguna untuk membeli barangan.

taobao ejen

Pembayaran

BOXKU membayar pengguna dengan kadar pertukaran yang munasabah

Gudang China

Gudang

Pemantauan keselamatan menyeluruh selama lebih dari 30 hari dan penyimpanan pakej dengan selamat di gudang

Kami boleh menghantarnya kembali untuk anda sekiranya anda ingin membelinya di China

Sokong Pelbagai Platform E-komersial China

Aplikasi BOXKU

Pertanyaan mengenai kos penghantaran, perkhidmatan pengangkutan gantian, perkhidmatan tambahan, pembayaran, penjejakan bungkusan, dan maklumat penghantaran sebelum ini atau lain-lain lagi. Aplikasi BOXKU memberi anda kawalan penuh! Beli-belah dari China dengan tenang dan yakin. Bermula dengan aplikasi BOXKU untuk pengangkutan gantian di China! Sokongan untuk iOS dan Android.

pasang aplikasi BOXKU dari Playstore
Meningkatkan keyakinan pelanggan kepada BOXKU

Pencapaian Terbukti

18k+
Kustomer yang berpuas hati
57k+
Bungkusan dihantar
62k+
Petikan telah dikeluarkan
Kepuasan pelanggan terhadap perkhidmatan

Ulasan Pelanggan

Kualiti perkhidmatan kami disokong oleh penilaian pelanggan kami. BOXKU berkesempatan untuk mengendalikan penghantaran bungkusan atau menyediakan perkhidmatan pembelian bagi pelanggan-pelanggan kami yang ramai.

Pembelian terus dari China

Panduan Beli Barang di China

BOXKU

Penghantaran Murah dari China ke Malaysia dengan BOXKU

BOXKU adalah rakan penghantaran yang terpercaya untuk penghantaran dari China ke Malaysia. Daftar secara percuma hari ini!